GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κάιλι Τζένερ δείχνει την πλάτη της στις Καρντάσιαν - Πώς κατατρόπωσε την Κιμ - ΦΩΤΟ

Η Κάιλι Τζένερ, εκτός του ότι είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, αποδεικνύει ότι είναι και η πιο επιτυχημένη και η π...

Η Κάιλι Τζένερ, εκτός του ότι είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, αποδεικνύει ότι είναι και η πιο επιτυχημένη και η πιο αγαπητή από τις διάσημες αδερφές της Καρντάσιαν.

Σε μία "σιωπηλή μονομαχία" με την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι την ξεπέρασε σε αριθμό ακολούθων στο instagram συγκεντρώνοντας 156 εκατ. ακολούθους έναντι των 155 εκατομμυρίων της Κιμ.

Ήταν τον Οκτώβριο που η Κιμ πανηγύριζε τους 150 εκατομμύρια ακολούθους νικώντας την Κάιλι με τους 148, αν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 44% των ακολούθων της είναι ψεύτικα προφίλ σε σχέση με το 31% των ακολούθων της Κάιλι.

Όσο κι αν ανταγωνίζονται, ωστόσο, η Κάιλι με την Κιμ για τον αριθμό των "οπαδών" τους εκείνη που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο Instagram και είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη, είναι η Κένταλ Τζένερ, η οποία συγκέντρωσε 15,9 εκατ. δολάρια από πληρωμένες αναρτήσεις, χρεώνοντας την κάθε ανάρτηση 611.000 δολάρια, σύμφωνα με το Buzz Bingo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση