GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρία Αλεξάνδρου: Έτοιμη να αλλαξοπιστήσει για τα μάτια δισεκατομμυριούχου η πρώην πορνοστάρ

Η αγάπη ήρθε από μακριά για τη Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία μοιράζει πλέον τη ζωή της ανάμεσα σε Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα. Η σέξι τραγουδίστ...

Η αγάπη ήρθε από μακριά για τη Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία μοιράζει πλέον τη ζωή της ανάμεσα σε Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα. Η σέξι τραγουδίστρια και show woman, η οποία στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες του Σειρηνάκη, εξετάζει σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να αλλάξει θρήσκευμα, σύμφωνα με την "Espresso", για τα μάτια του Αρόν, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Ισραήλ και την Κύπρο και είναι δισεκατομμυριούχος.
Η γνωριμία τους έγινε πριν από δύο μήνες περίπου, στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε σφοδρός με την πρώτη ματιά. Το γεγονός ότι ο Αρόν έχει ως βάση του την Κύπρο, έχει κάνει και την εκρηκτική Ελληνίδα σχεδόν μόνιμη κάτοικο του νησιού της Αφροδίτης. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο τους έχουν ταξιδέψει και στο Ισραήλ. Δεν είναι τυχαίο ότι η σούπερ σέξι performer δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media βίντεο με στιγμές απόλυτης χλιδής και διασκέδασης που ζει στο πλευρό του νέου της συντρόφου, αλλά και φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να λάμπουν από ευτυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", η Μαρία Αλεξάνδρου νιώθει τόσο ερωτευμένη που - όπως έχει εξομολογηθεί σε φίλους της- σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει θρήσκευμα και να ασπαστεί την παραδοσιακή θρησκεία των Εβραίων, που είναι ο ιουδαϊσμός. Και αυτό για να μπορέσουν να παντρευτούν όταν έρθει η ώρα η καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση