GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Τι αποκάλυψε για τον μεγάλο δάσκαλό του, Κάρολο Κουν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" για τον "μεγάλο δάσκαλό του&...

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" για τον "μεγάλο δάσκαλό του", Κάρολο Κουν.

"Ο Κουν ήξερε να χτίζει ρόλους, να χτίζει παραστάσεις, να χτίζει ηθοποιούς, ήταν ένας μάστορας του θεάτρου. Δεν ήταν εύκολο να βρεις μια αντίστοιχη προσωπικότητα, ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση", είπε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος.

"Ήταν το άλφα και το ωμέγα της όποιας αξιοσύνης μου" τόνισε.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Κουν δεν επέτρεπε στους μαθητές του να παίξουν ούτε στο σινεμά ούτε σε διαφημίσεις, παρά μόνο στο θέατρο, για να μην αλλοιωθούν από το σταριλίκι της εποχής.

"Δεν μας συμβούλευε, μας απαγόρευε. Κρύφα κάναμε ότι κάναμε. Όταν έκανα αυτή την ταινία που δείξατε, έφυγα ένα πρωί, που ήμουν στο τρίτο έτος. Θεωρούσε ότι διαλύεται ο ηθοποιός, κάνει γνωριμίες και σταριλίκια. Ήθελε να μονάσει ο ηθοποιός" σχολίασε.

"Πολλές φορές τον είχαμε δει με δύο τσιγάρα, το ένα αριστερά το άλλο δεξιά. Ξεχνιόταν, ήταν φοβερή προσωπικότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση