GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουκάκι: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για την πορεία των ερευνών

Η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα...

Η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Η ΕΛ.ΑΣ προσθέτει: «Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου. Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο».

«Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση