GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι φήμες για την προσωπική της ζωή

Πολύ κοντά με τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα, φαίνεται πως έχει έρθει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η βουλευτής της Ν...

Πολύ κοντά με τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα, φαίνεται πως έχει έρθει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.
Όπως αναφέρει , η πρώτη κοινή τους εμφάνιση έγινε στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2019 όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μαζί με τον 51χρονο μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα, ενώ δεκαπέντε μέρες αργότερα φωτογραφήθηκαν μαζί στο θέατρο Παλλάς στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι εξακριβωμένο ότι οι δύο τους κάνουν παρέα και συναντιούνται σε εξόδους με κοινούς φίλους αλλά και συγγενείς. Από πλευράς του κύκλου της κ. Κεφαλογιάννη αρνούνται κατηγορηματικά ότι υπάρχει μεταξύ τους συναισθηματική προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση