GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Έκανε όπισθεν και το αυτοκίνητο “κρεμάστηκε” σε πλαγιά

Αγωνία επικράτησε το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, “κρεμάστηκε” σε απόκρημνο σημείο, στο δρ...

Αγωνία επικράτησε το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, “κρεμάστηκε” σε απόκρημνο σημείο, στο δρόμο που οδηγεί στο Άνω Καστρίτσι.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που σταθεροποίησαν το όχημα, δένοντάς το με ιμάντες, και έπειτα από επιχείρηση κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό, που παρέμεναν μέσα στο όχημα υπό τον φόβο ότι οποιαδήποτε προσπάθειά τους να βγουν, ίσως να ήταν μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να κάνει όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να "κρεμαστεί" στην πλαγιά.

Οι δυο νεαροί είναι καλά στην υγειά τους. Σημειώνεται πως στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. όπως και 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πηγή: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση