GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: "Σάρωσε" σε τηλεθέαση

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», αγγίζοντας το 43% στο γενικό σύνολο. Συγκεκριμέ...

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», αγγίζοντας το 43% στο γενικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, στο νεανικό κοινό απέσπασε το 37,9 % της τηλεθέασης, με τις μετρήσεις των 15 λεπτών να φτάνουν το 40,3%.

Στο γενικό σύνολο, η τηλεθέαση άγγιξε το 43%.

Δείτε αναλυτικά...

Νεανικό κοινό

32,2% - 34,9% - 38,7% - 40,3% - 37,9%

Γενικό Σύνολο

28,3% - 32,4% - 39,8% - 42,8% - 40,8%

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Λενιώ συγκρούστηκε με τον Δούκα κι ήρθε αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της, όταν, παρακινούμενοι από τον Δούκα και τον Τόλλια, της έδειξαν την οργή τους.

Ο Νικηφόρος ξεκαθάρισε στην Δρόσω πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβούλευσε να τον ξεχάσει.

Η Ανέτ εξομολογήθηκε στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα.

Η Παγώνα γέννησε με τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη.

Η Ανέτ ανακοίνωσε στον Δούκα την απόφασή της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη και ο Μελέτης αποκάλυψε τις υποψίες του στον Δούκα πως ο βοσκός είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση