GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΧΗΡΗ διαφοροποίηση στη ΝΔ! Η Μαριέττα Γιαννάκου απειλεί με καταψήφιση άρθρου για τα ναρκωτικά...

Η βουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου διαφοροποιήθηκε δημοσίως με άρθρο του νομοσχεδίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς το...

Η βουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου διαφοροποιήθηκε δημοσίως με άρθρο του νομοσχεδίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης να ιδρύουν και να λειτουργούν Χώρους Εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Γιώργος Λυκουρέντζος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 η κ. Γιαννάκου απείλησε πως ένα το άρθρο δεν αποσυρθεί θα το καταψηφίσει δημοσίως και εξέφρασε τον προβληματισμό της για την έλλειψη μελετών αναφορικά με την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας των εν λόγω χώρων.
Εκ μέρους του ΚΚΕ ο κ. Μανώλης Συντυχάκης λίγη ώρα νωρίτερα είχε ζητήσει και εκείνος την απόσυρση της εν λόγω διάταξης, τονίζοντας ότι οι χώροι δεν βοηθούν στην απεξάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση