GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ανησυχία για την επιδημία - Στο Πεκίνο ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Στο Πεκίνο μεταβαίνει ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιέσους προκειμένου να συναντηθεί...

Στο Πεκίνο μεταβαίνει ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγιέσους προκειμένου να συναντηθεί με τους αξιωματούχους και τους ειδικούς που ασχολούνται με την επιδημία του κορονοϊού 2019-nCoV, ο οποίος εξαπλώνεται στην Κίνα, προκαλώντας ανησυχία.

«Οι συνάδελφοί μου στον ΠΟΥ και εγώ θα θέλαμε να μάθουμε τις τελευταίες εξελίξεις και να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με τη Κίνα, παρέχοντας περαιτέρω προστασία για την αντιμετώπιση του ξεσπάσματος αυτού», ανέφερε στο Twitter ο Γκεμπρεγιέσους.

Ο ΠΟΥ έκανε γνωστό εξάλλου σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι οι εκδότες μεγάλων επιστημονικών περιοδικών συμφώνησαν να μοιράζονται με τον Οργανισμό τυχόν εργασίες που θα τους υποβληθούν για τον νέο κορονοϊό, προτού να δημοσιευθούν και με τη συγκατάθεση των συντακτών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση