GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνιστον-Πιτ: Η αλήθεια πίσω από τα καυτά ενσταντανέ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτογράφος που συνεργάζεται με το πρακτορείο Getty τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τις απονομές των SAGA, δίνει το καυτό παρασκήνιο απ...

Η φωτογράφος που συνεργάζεται με το πρακτορείο Getty τα τελευταία τέσσερα χρόνια για τις απονομές των SAGA, δίνει το καυτό παρασκήνιο από τα στιγμιότυπα που συνέλαβε με τον φακό της όταν ο Μπράντ Πιτ βρέθηκε σε τρυφερό τετ α τετ με την Τζένιφερ Άνιστον μετά τη βράβευσή τους.
Η Έμα ΜακΙντάιρ έβγαζε φωτογραφίες στα παρασκήνια προσπαθώντας να καταγράψει τις σημαντικές στιγμές των νικητών που έρχονται από τη σκηνή κρατώντας τα βραβεία τους.
"Προσπαθώ να καταγράψω τις περισσότερες στιγμές, είναι πάντα διασκεδαστικό να "συλλαμβάνεις" καρέ από τις αυθόρμητες συναντήσεις των ηθοποιών" είπε η Έμα. Τη στιγμή που η Άνιστον κέρδισε το βραβείο λίγο μετά τον πρώην σύζυγό της, αντιλήφθηκε ότι θα είχε μία στιγμή που έπρεπε να απαθανατίσει.


Έτρεχε ανάμεσα σε δύο περιοχές παρασκηνίων και αφού πήρε μερικά στιγμιότυπα από την Τζένιφερ αντιλήφθηκε ότι ο Μπραντι Πιτ περπατούσε προς το μέρος της.

"Της φώναξε "Άνιστον!" και εκείνη γύρισε και τον πλησίασε. Αγκαλιάστηκαν και συνεχάρη ο ένας τον άλλον. Ήταν μία μοναδική στιγμή από δύο επιτυχημένους ανθρώπους κορυφαίοι ο καθένας στο πεδίο του, αναγνωρίζοντας ο ένας την επιτυχία του άλλου και αυθεντικά χαρούμενος ο ένας για τον άλλον. Η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική και μπορούσε να νιώσεις τον σεβασμό δύο ανθρώπων που γνωρίζονται για περισσότερα από 20 χρόνια και είναι ξεχωριστοί ο καθένας στον τομέα του". Παραδέχθηκε ότι τέτοιες καταστάσεις είναι σπάνιες καθώς είναι δύσκολο να συλλάβει κάποιος με τον φακό του τόσο καθαρά την κατάλληλη στιγμή.


Η Έμα είπε ότι κάποιες φορές βρίσκει εμπόδιο από κάποιο κινητό τηλέφωνο ή τη λήψη της μπορεί να τη χαλάσει η στάση του σώματος κάποιου ή τα μαλλιά που πέφτουν στο πρόσωπό του.
"Στάθηκα πλάγια από εκεί που στέκονταν ο Μπραντ και η Τζένιφερ οπότε είχα καλή λήψη της αγκαλιάς τους, των αντιδράσεων και των εκφράσεών τους" είπε η φωτογράφος στο People. Κατά τη συνάντησή τους ο Μπραντ της έσφιξε τον καρπό και εκείνη χάιδεψε το μπούστο του.


Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν φρενίτιδα στους θαυμαστές του πρώην ζεύγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση