GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας - ΦΩΤΟ

Άγιο είχε ηλικιωμένο ζευγάρι στη Φθιώτιδα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν , για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της π...

Άγιο είχε ηλικιωμένο ζευγάρι στη Φθιώτιδα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν , για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 6:00 το απόγευμα στο 192ο χλμ Αθηνών - Λαμίας λίγο πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Λαμία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα υπάλληλοι της Κεντρική Οδού και τοποθέτησαν προειδοποιητική σήμανση στην περιοχή, ενώ διερχόμενοι οδηγοί βοήθησαν το ζευγάρι να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο όπου παρείχε στο ζευγάρι τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τους μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την έρευνα για τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Β' ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση