GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στην Κέρκυρα: Πέθανε ο πατέρας που είχε κρεμαστεί από τα κεραμίδια για να σωθεί

Πάλεψε επί ένα μήνα να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο Σ.Κ., ο πατέρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά...

Πάλεψε επί ένα μήνα να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά ο Σ.Κ., ο πατέρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα από τη φωτιά που ξέσπασε στις 13 Δεκεμβρίου στο τριώροφο κτίριο, όπου διέμενε με τη σύζυγο και το παιδί τους, στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Corfutvnews, ο άτυχος άνδρας, που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο των Αθηνών, δυστυχώς πέθανε.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με ενεργό συμμετοχή σε φιλαρμονικές της Κέρκυρας καθώς και στη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων για μια 25ετία.

Όταν είχε ξεσπάσει η φωτιά, ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε αρχικά στο μπαλκόνι της κατοικίας και κρεμόταν επί ώρα στα κεραμίδια του 3ου ορόφου και στη συνέχεια διασώθηκε με την επέμβαση των πυροσβεστών και των υπαλλήλων της πολιτικής προστασίας του δήμου Κέρκυρας, οι οποίοι κατάφεραν να τον πλησιάσουν, με ανυψωτικό μηχάνημα.

Σημειώνεται πως μέσα στην απόγνωσή της, η μητέρα είχε πηδήξει μαζί με την κόρη της στο κενό, από τον 3ο όροφο, κίνηση που ενδεχομένως τους έσωσε τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση