GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπέζος: Δεν μου αρέσουν οι συνέχειες παλαιών σειρών - Δεν θα το έκανα - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του σταθμού. Ήταν ένας τρόπος να πά...

«Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του σταθμού. Ήταν ένας τρόπος να πάμε λίγο στο παρελθόν, ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα, δηλαδή, τι ωραία που ήταν πριν 30 χρόνια. Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν. Μια χαρά είναι τώρα και αυτά πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας να μας ταλαιπωρούν», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωϊνό» ο Γιάννης Μπέζος.

Ερωτηθείς για την επαναφορά στη μικρή οθόνη παλαιών σειρών, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Δεν μου αρέσουν αυτά που κάνουν τη συνέχεια παλαιών σειρών, αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν έχουν κανένα νόημα. Άσχετα αν τα βλέπει ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να δει απίθανα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται. Μακάρι οι άνθρωποι να είναι πολύ επιτυχημένο αυτό που κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα».

Για τα social media, o Μπέζος είπε: Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, ούτε πιστεύω σε όλα αυτά και δεν μετράει ό,τι γράφεται εκεί γιατί μιλάνε όλοι. Υπάρχουν πολύ μεγάλα προβλήματα, κυρίως με τους νέους ανθρώπους που δεν έχουν μπροστά τους ορίζοντα, όλα τα άλλα είναι για να δουλευόμαστε μεταξύ μας».

«Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε!», καταλήγει ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση