GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία "Ηφαιστίων": Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο

Απαγορεύεται αυστηρά, μετά τις 6 μμ η κυκλοφορία φορτηγών στις εθνικές οδούς, όπως αναφέρει σήμερα σε ανακοίνωση της ηΕΛ.ΑΣ. Με ανακο...

Απαγορεύεται αυστηρά, μετά τις 6 μμ η κυκλοφορία φορτηγών στις εθνικές οδούς, όπως αναφέρει σήμερα σε ανακοίνωση της ηΕΛ.ΑΣ.

Με ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. τροποποιεί προηγούμενη απόφασηαπαγόρευσης της κίνησης των φορτηγών άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας, ενόψει της κακοκαιρίας "Ηφαιστίων" που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.

Έτσι, και βάσει των νεώτερων στοιχείων η ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώνει ότι:

"Επιτρέπεται προσωρινά η κίνηση των άνω του 1,5 τόνου ωφέλιμου φορτίου έως τις 6 το απόγευμα, στους αυτοκινητόδρομους και το εθνικό οδικό δίκτυο στις ακόλουθες οδικές αρτηρίες: Ιονία οδό, Εγνατία οδό, εθνική οδό Προμαχώνα-Θεσσαλονίκης, ΠΑΘΕ από Ευζώνους έως Λάρισα (κόμβος Νίκαιας), Ολυμπία οδό, Μωρέα (Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα), Ε65 –τμήμα Ξυνιάδα έως Καλαμπάκα.

Από Λάρισα-κόμβο Νίκαιας έως Αθήνα συνεχίζει και ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών.

Η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι μετά τις 6 το απόγευμα απαγορεύεται αυστηρά η κίνηση των παραπάνω φορτηγών σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους και το εθνικό οδικό δίκτυο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση