GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Για το πρόσωπο «κλειδί» της ζωής του, τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, με την οποία «μετρούν» 29 χρόνια κοινής πορείας, μίλησε ο Αλέξ...

Για το πρόσωπο «κλειδί» της ζωής του, τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, με την οποία «μετρούν» 29 χρόνια κοινής πορείας, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

«Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω», εξομολογήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, κάποια στιγμή στην 3η Γυμνασίου η Μπέττυ Μπαζιάνα τον «εντόπισε» να παίζει βόλεϊ σε μία παιδική χαρά. Ο ίδιος αποφάσισε να της ζητήσει να βγουν για πρώτη φορά ραντεβού αργότερα, όταν πια πήγαιναν στο Λύκειο. 

Πρόκειται για έναν δυνατό άνθρωπο, λέει ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη σύντροφό του, και υπογραμμίζει ότι η αγάπη και η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στο ότι έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση