GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρυδίκη: Η εξομολόγησή της στον Θέμη Γεωργαντά για τον τρίτο της σύζυγο

Την Ευρυδίκη υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στο στούντιο της εκπομπής «Αfter Dark». Ο Θέμης Γεωργαντάς... ...

Την Ευρυδίκη υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στο στούντιο της εκπομπής «Αfter Dark».

Ο Θέμης Γεωργαντάς... στο ρόλο δικαστή, τη δίκασε και την… καταδίκασε δείχνοντάς της φωτογραφίες κυρίως από το παρελθόν.

Μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς της έδειξε εξώφυλλο από το περιοδικό “Και” που ποζάρει με το νυφικό της και τον τότε σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους, αλλά και ένα χιουμοριστικό post του Τάσου Τρύφωνος στο instagram, που την “πείραζε” λέγοντάς της ότι ήταν παρών και στους δύο γάμους της.

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν όταν στο στούντιο βρέθηκε ο τρίτος σύζυγός της ο μουσικός Bob Katsionis. Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι, μίλησαν για το γεγονός που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας και πως από fan της τραγουδίστριας… ο Bob έγινε ο σύζυγός της.

«Το πρώτο μήνυμα του Bob ήταν μελετημένο. Καθένας που θα το διάβαζε δεν θα έμενε αδιάφορος. Χρησιμοποίησε τις φράσεις που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη τονίζοντας ότι «το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η ηλικία του, γιατί τον περνάω 9 χρόνια και είμαι λίγο συντηρητική σε αυτά. Μετά όμως ξεκίνησε αυτό να συμβαίνει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Αυτό είναι. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ο άντρας της ζωής μου»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πάρα πολύ ωραία η μέρα του γάμου μας, συγκινητική γιατί έβλεπα το 23χρονο πια παλικάρι μου να είναι δίπλα, να οδηγεί και εγώ να βιάζομαι να μην αργήσουμε. Το ότι μου άνοιξε την πόρτα και με βοήθησε με το νυφικό, ήταν καταπληκτικό” πρόσθεσε, επίσης, με χαμόγελο η τραγουδίστρια», πρόσθεσε.

Πηγή : ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση