GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση έξω από το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας

Διαδήλωση έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε ομάδα Τούρκων, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη...

Διαδήλωση έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε ομάδα Τούρκων, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κίνηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού να σκίσει μία χάρτινη τουρκική σημαία μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης για την προσφυγική κρίση στα ελληνικά νησιά.
Σύμφωνα με το Sigmalive οι διαδηλωτές άφησαν έξω από την πύλη του Γενικού Προξενείου ένα μαύρο στεφάνι, ενώ διάβασαν διαμαρτυρία, με την οποία προειδοποιούν ότι θα σπάσουν τα χέρια και θα βγάλουν τα δόντια των απίστων που σκίζουν την τουρκική σημαία.
Ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής της εθνικής Τουρκίας, Τανζού Τσολάκ, όπως επίσης και το πρώην μοντέλο, Σενόλ Ιπέκ.
Πριν από την ομαδική διαμαρτυρία, άλλο ένα άτομο είχε αποπειραθεί να διαμαρτυρηθεί μόνος του μπροστά από το Γενικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, κρατώντας μία τουρκική σημαία, ωστόσο η ασφάλεια του Προξενείου τον απομάκρυνε.
Πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση