GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Βούτσης για την απώλεια του Αντώνη Μπαλωμενάκη

Άφησε το διακριτό του αποτύπωμα μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης, αναφέρει ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τον Αντ...

Άφησε το διακριτό του αποτύπωμα μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης, αναφέρει ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τον Αντώνη Μπαλωμενάκη.

«Ο φίλος και σύντροφος Αντώνης έφυγε από κοντά μας. Είχε πολλά να δώσει στην οικογένεια του, στην υπόθεση της Αριστεράς και στην πολιτική ζωή του τόπου, για αρκετά χρόνια ακόμα.

Από μικρός και χωρίς ποτέ να διακόψει τη προσφορά του ήταν και έμεινε όρθιος στις επάλξεις του αγώνα. Ως βουλευτής άφησε το διακριτό του αποτύπωμα μέσα στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης τόσο με τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και την πολιτική αλλά και επαγγελματική του επάρκεια, όσο και με το αδιαμφισβήτητο ήθος του.

Θα τον θυμόμαστε πάντοτε. Συλλυπούμαι από καρδιάς την οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του», αναφέρει ο Νίκος Βούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση