GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Θα "μυρίσει" Άνοιξη την Παρασκευή - Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Γενικά αίθριος θα είναι την Παρασκευή ο καιρός, με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα ...

Γενικά αίθριος θα είναι την Παρασκευή ο καιρός, με λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά, τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ. Νωρίς το πρωί, στα βόρεια ηπειρωτικά, θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Για την Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητών διευθύνσεων άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, 3-4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ των -02 και των 15 βαθμών Κελσίου.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 4-6 βαθμούς χαμηλότερα).

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν μεταβλητών διευθύνσεων άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3 με 4-5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, 4 έως 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Στα βόρεια θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν βλόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ, που το βράδυ θα γίνουν δυτικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση