GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Σουλεϊμανί: Νέες φωτογραφίες δείχνουν τι είχε μαζί του ο στρατηγός όταν σκοτώθηκε

Ο Κασέμ Σουλεϊμανι όταν δολοφονήθηκε, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, μετρητά στο πορτοφόλι του και μερικά βιβλία ποίησης, όπως...

Ο Κασέμ Σουλεϊμανι όταν δολοφονήθηκε, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, μετρητά στο πορτοφόλι του και μερικά βιβλία ποίησης, όπως δείχνουν νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο, που φέρνει στη δημοσιότητα το Fox News.

Οι εν λόγω φωτογραφίες, τραβήχτηκαν από μέλη της ομάδας ειδικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ, οι οποίοι ακολουθούσαν υπό άκρα μυστικότητα, τα αυτοκίνητα του Ιρανού στρατηγού, όταν χτυπήθηκαν από το drone.

Επίσης, είχε μαζί του ένα πιστόλι και ένα αυτόματο όπλο.

Σύμφωνα με το Fox, οι Αμερικανοί στρατιώτες τράβηκαν το σώμα του Σουλεϊμανί, το οποίο καιγόταν, μακριά από το αμάξι και έσβησαν τη φωτιά πριν τον ταυτοποιήσουν. Επίσης, το δίκτυο αναφέρει ότι έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες που δείχνουν το διαμελισμένο κορμί του αλλά επέλεξε να μην τις δημοσιεύσει.

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, έμειναν περίπου μισό μίλι πίσω από τα δύο αυτοκίνητα, ενώ έφευγαν από το αεροδρόμιο της Βαγδάτης και βρέθηκαν στο σημείο δύο λεπτά μετά το χτύπημα για να επιβεβαιώσουν ότι χτυπήθηκε ο σωστός στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση