GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Σπαλιάρας: Το ταξίδι στο Ιράν και ο ρόλος του ως βυζαντινός ιππότης - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη νέα του δουλειά στο εξωτερικό μίλησε στην «Φωλιά των Κου-Κου» και το STAR ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο ...

Για τη νέα του δουλειά στο εξωτερικό μίλησε στην «Φωλιά των Κου-Κου» και το STAR ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο αποκάλυψε ότι συνεχίζει τη διεθνή του καριέρα καθώς το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλές προτάσεις από το εξωτερικό και ότι σύντομα φεύγει για το Ιράν προκειμένου να συμμετάσχει σε σίριαλ που θα γυριστεί εκεί.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι πρόκειται να μετακινηθεί στο Ιράν για τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα συμμετέχει. Όπως με χιούμορ παραδέχτηκε, νιώθει «κάτι ανάμεσα σε μισθοφόρος και παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής που ξέχασαν να μου το πουν».

Επίσης, ο κ. Σπαλιάρας διευκρίνισε ότι «η πρόταση για σίριαλ στο Ιράν μου ήρθε από ένα πρακτορείο ηθοποιών που έχει έδρα το Λονδίνο και την άλλη μέρα ενημερώθηκα για το ρόλο. Δεν μας επιτρέπουν να πούμε πολλά πράγματα για το ρόλο, αν και θα ήθελα από αύριο που θα είμαι εκεί να σας μεταφέρω εικόνες αλλά απαγορεύονται τα κινητά. Θα είμαι ένας βυζαντινός ιππότης του 500 μ.Χ, Έλληνες εναντίον Περσών».

«Είναι ένα σίριαλ που θα γυρίζεται για τρία χρόνια, θα περιμένω 3 χρόνια για να δημοσιεύσω τον εαυτό μου με πανοπλία και σπαθί. Θα μιλάμε τη γλώσσα που μιλούσαν οι βυζαντινοί εκείνη την εποχή, λέγεται ύστερη ελληνική και είναι κάτι μεταξύ αρχαίων ελληνικών και καθαρεύουσας, είναι αρκετό δύσκολο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Σπαλιάρας εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο Ιράν δηλώνοντας: «έχω μία ανησυχία γιατί πολλές χώρες έχουν βγάλει οδηγία για τους πολίτες να μην επισκεφτούν το Ιράν, βλέπουμε όλοι τι γίνεται. Πιστεύω στην έρημο που θα είμαστε να μην κινδυνεύουμε».

«Όλες οι προτάσεις μου είναι από το εξωτερικό, δεν είχα κάποια πρόταση από την Ελλάδα. Είναι πολύ περίεργο να είμαι αναγνωρίσιμος εκτός Ελλάδας. Είδα κάποιους μεξικανούς τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και με αναγνώρισαν. Στο Ιράν μιλάνε φαρσί και έχω μάθει να λέω καλημέρα, καληνύχτα, άνδρας, γυναίκας», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση