GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη: Ο Κασεμίρο έδωσε τη νίκη στη «βασίλισσα» - ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κασεμίρο έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς και οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης και στο +3...

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Κασεμίρο έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς και οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης και στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Έκοβε, μοίραζε, σκόραρε. Ήταν παντού, σε κάθε φάση, κάθε στιγμή. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σεβίλλη ο Κασεμίρο ήταν το απόλυτο... αφεντικό. Δεν το είχε κάνει ποτέ ξανά με αυτόν τον ολοκληρωμένο τρόπο. Δεν ήταν επομένως, μόνο η πρώτη φορά που έβαλε δύο γκολ σε έναν αγώνα, αλλά όλη του η εκπληκτική εμφάνιση που οδήγησε τη Ρεάλ στη δύσκολη νίκη με 2-1.

Το παιχνίδι ήταν αργό και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με το VAR να ακυρώνει το γκολ του Ντε Γιονγκ (29’). Η Ρεάλ χρειάστηκε να φτάσει στο 57’ για να κάνει πρώτη φάση και σε αυτή κιόλας σκόραρε. Ο Γιόβιτς έστρωσε με εκπληκτικό τακουνάκι και ο Κασεμίρο το τελείωσε με ωραίο πλασέ πάνω από τον Βάτσλικ.

Στο 64’ και αφού άδειασε τρεις αντιπάλους, ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε με γκολάρα σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος μέσος με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους Μαδριλένους και τους έστειλε στο +3 από την Μπαρτσελόνα που έχει όμως ματς λιγότερο (αύριο εντός με την Γρανάδα).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο (71’ Μεντί), Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Ροντρίγκο (62’ Βινίσιους), Γιόβιτς (62’ Μπενζεμά)

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Χεσούς Νάβας, Ρεγκιλόν, Μπανέγκα (80’ Ρόνι Λόπες), Φερνάντο, Βάσκες (75’ Ολ. Τόρες), Γκούντελι, Μουνίρ (66’ Εν Νεσίρι), Ντε Γιονγκ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση