GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Έτσι έγινε το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων. Πληροφ...

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 76χρονος επιχειρηματίας είχε πάει για κυνήγι και το δυστύχημα φαίνεται ότι οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος στις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής έχοντας συνοδηγό έναν συγγενή του κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας-Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο το όχημα λόγω της ολισθηρότητας και του πάγου στο οδόστρωμα ακινητοποιήθηκε. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 76χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο συνοδηγός ειδοποίησε τις Αρχές και συγχωριανούς του από την Αετομηλίτσα. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος». Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ έχει έδρα τα Ιωάννινα και 40ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης περιλαμβάνουν την παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού και γαλοπούλας, εκκολάψιμων αυγών και νεοσσών κοτόπουλου, ζωοτροφών και πρώτων υλών για παντός τύπου κτηνοτροφική εκμετάλλευση.

Πηγή πληροφοριών: epirus-tv-news.gr, ant1news.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση