GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τα δάκρυα του Γιώργου Δώνη - ΦΩΤΟ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τελικά, οι πράσινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κα...

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τελικά, οι πράσινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να περάσουν στους "8" του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-1.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν φανερά συγκινημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, βγάζοντας έτσι και την πίεση του αγώνα.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε: "Δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Αγαπώ πολύ αυτή την ομάδα έχω μεγαλώσει εδώ. Θα ήταν πολύ άδικο να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μην προκριθούμε. Ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα αλλά, μιλήσαμε στο ημίχρονο όμως, βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και το καθαρό μυαλό μας, όλα ήταν δύσκολα αλλά τα καταφέραμε.

Είμαστε πολύ δύσκολα αλλά όλοι αγαπάμε την ομάδα, είμαστε οικογένεια και δεμένοι σαν γκρουπ. Δεν είμαστε κακή ομάδα, δεν κοιτάμε το παρελθόν και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και με τον Ολυμπιακό και με τον Πανιώνιο αλλά και σήμερα αξίζαμε καλύτερα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση