GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη -"βόμβα" για την Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από την τηλεόραση και πηγαίνει Αμερική

Την αποχώρησή της από την τηλεόραση αλλά και ένα ταξίδι στην Αμερική ετοιμάζει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα&quo...

Την αποχώρησή της από την τηλεόραση αλλά και ένα ταξίδι στην Αμερική ετοιμάζει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", η Ελένη Μενεγάκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξυδά, η Ελένη Μενεγάκη είχε ενημερώσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πρόσωπο- κλειδί του σταθμού ότι αυτή θα είναι η τελευταία της χρονιά στον ALPHA. Η ειλημμένη από τον Δεκέμβριο του 2018 απόφασή της, ήταν σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός της οριστική, απόλυτη και αμετάκλητη.
Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της, η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν σβήσει on air την τούρτα της, είπε:«Αυτή η δεκαετία θέλω να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Εγώ αυτό θέλω. Θέλω καινούρια πράγματα, καινούρια ζωή , καινούριες περιπέτειες. Τα θέλω όλα καινούρια».
Επίσης, την περασμένη εβδομάδα σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία: «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος».
Έτσι λοιπόν, το διαζύγιο της Ελένης με τον ALPHA μετά από 15 χρόνια μεγάλης αγάπης είναι πλέον γεγονός. Για την ώρα κανείς τηλεοπτικός εραστής δεν της έχει κλέψει την καρδιά, ίσως αυτή να είναι η πρώτη φορά που η ίδια αποφάσισε να χαρίσει χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό της και στους ανθρώπους της.Είναι καιρός τώρα που η «βασίλισσα της τηλεόρασης» σχεδιάζει και προετοιμάζει ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ, η εκκίνηση του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020. «Είναι ήρεμη, είναι καλά, η Ελένη είναι σε ένταση μέχρι να πάρει μία απόφαση. Άπαξ και την πάρει τίποτα δεν είναι ικανό να την ταράξει ή να την αποσυντονίσει» επισημαίνει στην εφημερίδα κάποιος πολύ δικός της άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση