GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουκάκι: Ποιος είναι ο ηθοποιός του οποίου η κόρη συνελήφθη!

Σοκ στη showbiz. Σύμφωνα με την Espresso, η 17χρονη κόρη του αγαπημένου Πόντιου ηθοποιού Τάκη Βαμβακίδη είναι μεταξύ των 21 ατόμων που συ...

Σοκ στη showbiz. Σύμφωνα με την Espresso, η 17χρονη κόρη του αγαπημένου Πόντιου ηθοποιού Τάκη Βαμβακίδη είναι μεταξύ των 21 ατόμων που συνελήφθησαν κατά τη νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση των δύο καταλήψεων στα κτίρια των οδών Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.
Όπως περιγράφουν στην "Espresso" αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση του κτιρίου της Ματρόζου "ήταν μεταξύ των ατόμων που πετούσαν από τα παράθυρα αντικείμενα, όπως αμπούλες με χρώμα με στόχο τους αστυνομικούς που είχαν εντολή να προχωρήσουν σε εκκένωση".
Η ανήλικη κόρη του ηθοποιού αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη στους υπόλοιπους 20 συλληφθέντες για έξι πλημμελήματα τα οποία περιλαμβάνονται σε δύο διαφορετικές δικογραφίες, μία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων και μία για βαριά σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένα ζευγάρι Γάλλων αλληλέγγυων, οι οποίοι διαβιούν σε υπό κατάληψη κτίρια σε όλη την Ευρώπη, ο "κλειδούχος" των καταλήψεων στο Κουκάκι αλλά και κάποιοι που ταυτοποιήθηκαν στην προηγούμενη εκκένωση.


"Δεν κάνω όνειρα"
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο "Λοιπόν¨ο Τάκης Βαμβακίδης είχε πει για την κόρη του που της έχει τεράστια αδυναμία "Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, ό,τι θέλει η καρδιά και η ψυχή της. Ζω την ηλικία και τα όνειρά της. Τα παιδιά είναι η αθανασία. Αρχίζει και μου λέει τη γνώμη τς σε καλλιτεχνικά πράγματα που κάνω, χωρίς να τη ρωτήσω. Δεν την έχω σκεφτεί ποτέ ηθοποιό. Πήγε κι έκανε μια δυο φορές πράγματα θεατρικά, ήταν κοντά ηλικιακά και ήταν καλή. Χοροθέατρο πιστεύω ότι είναι η δυναμική και η αγάπη της, αλλά δεν θέλω να της λέω τίποτα για να την επηρεάζω. Είναι έξυπνη και συγκροτημένη θα βρει το μονοπάτι της".
Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση