GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΦΗ - Βόλος: Σημαντική νίκη για τη θεσσαλική ομάδα

Το καλύτερο «ποδαρικό» για το 2020 έκανε ο Βόλος, καθώς νίκησε μέσα στην Κρήτη τον ΟΦΗ με 2-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της S...

Το καλύτερο «ποδαρικό» για το 2020 έκανε ο Βόλος, καθώς νίκησε μέσα στην Κρήτη τον ΟΦΗ με 2-1, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε στο 35ο λεπτό με τον Λύρατζη, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Κρήτης στο 58' με τον Νέιρα και να πάρουν οι φιλοξενούμενοι τη μεγάλη νίκη με τον Ζοάο στο 79'.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να είναι απειλητικός για την εστία του Βόλου. Στο 14' έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία του, όταν μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και κάθετη του Νέιρα, ο Φιγκεϊρέδο μπήκε διαγώνια αριστερά στην περιοχή και έκανε το πλασέ αλλά ο Γκαραβέλης έπεσε και έδιωξε τον κίνδυνο.

Ο Βόλος κατάφερε στην πρώτη του ευκαιρία στο 35ο λεπτό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Λύρατζης έδωσε στον Ντεντάκη και έκανε την κίνηση προς την περιοχή, ο συμπαίκτης του τον είδε και του «σέρβιρε» έτοιμο γκολ, με τον Λύρατζη να σκοράρει με ωραία κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι ν' ανατρέψουν το σκορ. Πίεσαν την άμυνα των αντιπάλων του και στο 58' κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Τότε μετά από κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Νέιρα πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο σουτ με το αριστερό νίκησε τον Γκαραβέλη και ισοφάρισε για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνέχισε να πιέζει και να «πολιορκεί» την άμυνα του Βόλου, ψάχνοντας για το γκολ της νίκης. Εχασε σημαντικές ευκαιρίες (71' Φιγκεϊρέδο), (74' Στάικος), αλλά ο Βόλος ήταν αυτός που κατάφερε πάλι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με κεφαλιά του Ζοάο στο 79ο λεπτό.

Ο διαιτητής Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φιγκεϊρέδο - Γκαραβέλη, Τσίκα, Ζοάο.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (7' λ.τ. Βαζ, 77' Μάνος), Στάικος, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο, Τσιλιανίδης, Σεμέδο.

Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Οικονόμου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (63' Μπαλογιάννης), Τόρες (87' Τσαούσης), Γέντρισεκ (74' Ζοάο).

*Να σημειωθεί πως οι Κρητικοί δεν ξέχασαν τον Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιανουαρίου του 2018, φωνάζοντας όλο το γήπεδο «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Ολλανδέ, Ολλανδέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση