GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άγνωστος διάλογος Τραμπ-Μητσοτάκη: «Κι αν χάσετε;» - «Δεν θα χάσουμε»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, την περασμένη εβδο...

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έθεσε στον Αμερικανό πρόεδρο όλα τα ζητήματα που αφορούν στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και κατέστησε σαφές στην αμερικανική πλευρά πως «δεν θα δείξουμε καμιά ανοχή σε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης χωρίς να μιλήσει για «θερμό επεισόδιο» ξεκαθάρισε πως η χώρα μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», τότε ο Αμερικανός Πρόεδρος ρώτησε τον Πρωθυπουργό: «Κι αν χάσετε;». «Δεν θα χάσουμε κ. Πρόεδρε», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας το τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Τραμπ και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Σκάι πως «το πρώτο που είναι σαφές είναι η αντίδραση της Ελλάδας σε περίπτωση καταπάτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας θα είναι παρά πολύ συγκεκριμένη. Αυτή η αντίδραση κοινοποιήθηκε στον κ. Τραμπ. Άρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή ξέρει ποια θα είναι η απάντηση της χώρας μας σε περίπτωση καταπάτησης κυριαρχικών δικαιωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση