GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπάμπη Παπαδημητρίου: Αδιανόητο να επιχαίρει για την εκτέλεση Σουλεϊμανί

"Επικίνδυνες" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με τη δολοφονία του Ιραν...

"Επικίνδυνες" χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τις αποδοκιμάσει άμεσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

"Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή.

Ο Πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο Ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί - οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα"

Η επίμαχη δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ, όπου ήταν καλεσμένος ο βουλευτής της ΝΔ. Κάποια στιγμή, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά την αντιπαράθεση που είχε με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Πάνο Ρήγα, ρώτησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: "δεν χαρήκατε καθόλου πάντως που έφαγε τη μπόμπα ο Σουλεϊμάνί;".

"Όχι βεβαίως. Έχουμε άλλη κουλτούρα και άλλη διαδρομή. Δεν είμαι υπέρ των δολοφονιών" απάντησε ο κ. Ρήγας.

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημητρίου σημείωσε: “καλά κι εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ, αλλά είπα ότι μπορεί κάπου μέσα μου να το χάρηκα”. 

Δείτε τι ειπώθηκε μετά το 45ο λεπτό του βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση