GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η αποστολή των ερυθρολεύκων

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το «κλασικό» ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυ...

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το «κλασικό» ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε αυτή ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο, όπως και τον Σισέ, ο οποίος επανέρχεται στις επιλογές του προπονητή του ύστερα από αρκετό καιρό. Στη λίστα βρίσκονται κανονικά ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί που έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους μετά τον τραυματισμό τους.

Αντίθετα, ο Ίβηρας τεχνικός της πειραϊκής ομάδας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκιγιέρμε, Σουντανί, Μπρούνο και Φορτούνη. Επίσης, εκτός έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε όλη την εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση