GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο πατέρας του χειρότερου βιαστή του κόσμου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του χειρότερου βιαστή στον κόσμο, του 36χρονου Reynhard Sinaga, έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε ότι η τιμωρία του γιου του τ...

Ο πατέρας του χειρότερου βιαστή στον κόσμο, του 36χρονου Reynhard Sinaga, έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε ότι η τιμωρία του γιου του ταιριάζει με τα εγκλήματα που διέπραξε.

Υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.

Ο Reynhard Sinaga, επιτέθηκε σε τουλάχιστον 195 νεαρούς άνδρες και σύμφωνα με την αστυνομία ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι μεγαλύτερος. Ο Sinaga συνήθιζε να κάνει τα θύματά του να μην μπορούν να αντιδράσουν, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο ναρκωτικό βιασμού, το GHB, πριν μαγνητοσκοπήσει τις άγριες επιθέσεις του. Ο 36χρονος στοχοποιούσε ετεροφυλόφιλους μαθητές στο Μάντσεστερ και καταδικάστηκε για 159 επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων 136 βιασμών, για οκτώ απόπειρες βιασμού και 15 επιθέσεις σε 18 θύματα. Έγιναν συνολικά τέσσερις δίκες σε διάστημα 18 μηνών.

Στα χέρια των αρχών υπάρχουν βίντεο με τις επιθέσεις του σε 195 διαφορετικούς άνδρες, αρκετοί εκ των οποίων δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Ο πατέρας του, Saibun Sinaga, είπε στο BBC της Ινδονησίας ότι "Δεχόμαστε την απόφαση του δικαστηρίου. Η τιμωρία του αρμόζει στα εγκλήματά του. Δεν θέλω να συζητήσω τίποτε παραπάνω για την υπόθεση".

Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση