GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστραλία: Blogger του instagram δείχνει τη μεταμόρφωση του σώματός της - ΦΩΤΟ

Οι περισσότερες φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά της μεταμόρφωσης του σώματος, συνήθως δείχνουν κάποιον υπέρβαρο που αδυν...

Οι περισσότερες φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά της μεταμόρφωσης του σώματος, συνήθως δείχνουν κάποιον υπέρβαρο που αδυνάτισε. Το αντίθετο ακριβώς έκανε μια Αυστραλέζα instagram blogger, η οποία γιορτάζει για τις καμπυλες της και δεν θέλει καν να θυμάται τις ημέρες που ήταν αδύνατη.

“Βρίσκω πολύ δύσκολο να κοιτάω παλιές φωτογραφίες και να θυμάμαι εκείνο το κορίτσι" έγραψε η Κate που χειρίζεται τον λογαριασμό @dedikated_lifestyle.

Η δεξιά φωτογραφία τραβήχτηκε το 2020, ενώ η άλλη το 2014.

”Δυσκολεύομαι όχι γιατί εύχομαι να ήμουν ακόμα έτσι ούτε γιατί συγκρίνω το σώμα μου. Αλλά γιατί μου θυμίζει πόσο εμμονική είχα γίνει. Μου θυμίζει την λύπη, το ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου και ένιωθα ανεπαρκής" προσθέτει.

Πλέον έχει 144 χιλιάδες ακολούθους και θέλει να τους εμπνεύσει να αγαπήσουν το βάρος, το σώμα τους και γιατί όχι και τις καμπύλες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση