GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπεγνής: Έχω δεχθεί bullying στο σχολείο και από τους δασκάλους μου - ΒΙΝΤΕΟ

Για το bullying που έχει υποστεί στα παιδικά του χρόνια ακόμα και από καθηγητές του, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στον ALPHA και την εκπομπ...

Για το bullying που έχει υποστεί στα παιδικά του χρόνια ακόμα και από καθηγητές του, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στον ALPHA και την εκπομπή «Happy Day».

«Έχω ζήσει bullying μικρός, είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν ζήσει. Όταν ένας άνθρωπος το ’80 τόσο… πάει σχολείο και παίζει πιάνο στη Σαλαμίνα, σε μια μικρή κοινωνία… Όταν οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό. Εμένα μου έκαναν bullying και οι δάσκαλοι όχι μόνο τα παιδιά. Έλεγα ότι δεν έχω διαβάσει γιατί χθες ξενύχτησα γιατί διάβαζα πιάνο έδινα την άλλη μέρα εξετάσεις στο πιάνο και μου είχε πει ένας καθηγητής θρησκευτικών άσε αυτές τις αηδίες, πρώτα θα πρέπει να διαβάζεις τα μαθήματα και μετά αυτές τις αηδίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, ο Μέμος Μπεγνής απάντησε: «Είναι ώριμο από μέρους μου να δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω παιδιά. Ενώ θα ήμουν καλός πατέρας, δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά, δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».

«Άλλοι το λένε εγωιστικό... ότι κοιτάς την πάρτη σου. Είναι ώριμο γιατί δεν φταίει το παιδάκι να πληρώνει τη δική μου έλλειψη όρεξης και κεφιού να κάνω ένα παιδί», πρόσθεσε.

Πηγή Βίντεο: zappit. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση