GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Dolly Parton challenge: Πώς έγινε viral στα social media - Ποιοι διάσημοι συμμετέχουν - ΦΩΤΟ

Το νέο challenge που σαρώνει τις τελευταίες ημέρες, το Instagram είναι το "Dolly Parton challenge". Όλοι σχεδόν οι διάσημοι...

Το νέο challenge που σαρώνει τις τελευταίες ημέρες, το Instagram είναι το "Dolly Parton challenge". Όλοι σχεδόν οι διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές συμμετέχουν δημιουργώντας ένα κολάζ με τέσσερις φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει το CNN, η μικροσκοπική διάσημη τραγουδίστρια της country μουσικής κατάφερε να είναι πίσω από το πρώτο viral meme του 2020. Ήταν η πρώτη που συμμετείχε στο challenge, το οποίο πήρε και το όνομά της.

Το κολάζ περιέχει τέσσερις φωτογραφίες, που αντιπροσωπεύουν την φωτογραφία προφίλ σε τέσσερα βασικά social media: το Facebook, το Instagram, το LinkedIn και το Tinder, δείχνοντας και τις διαφορές μεταξύ τους.

Για το επαγγελματικό δίκτυο LinkedIn, η Πάρτον επέλεξε μια φωτογραφία με αυστηρό ντύσιμο με σακάκι και ανάλογο μαλλί. Για το πιο... οικογενειακό Facebook μια πιο απλή φωτογραφία με χριστουγεννιάτικο πουλόβερ. Για το Instagram που επικεντρώνεται στην αισθητική των φωτογραφίων επέλεξε μια πιο μοδάτη φωτογραφία με την κιθάρα της, ενώ τέλος για την εφαρμογή των ραντεβού Tinder έβαλε την φωτογραφία που ποζάρει για το Playboy ως σέξι κουνελάκι.

Δείτε μερικά διάσημα... memes:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση