GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρρικα Μπρόγιερ: Συντετριμμένος ο Κώστας Βουτσάς από τον θάνατό της

Συντετριμμένος είναι ο Κώστας Βουτσάς από τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ, με την οποία υπήρξε παντρεμένος. Ο σπουδαίος ηθοποιός, μίλησε ...

Συντετριμμένος είναι ο Κώστας Βουτσάς από τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ, με την οποία υπήρξε παντρεμένος. Ο σπουδαίος ηθοποιός, μίλησε στο enikos.gr και τον Βασίλη Μπουζιώτη, λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της δυσάρεστης είδησης που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
"Είμαι πολύ στεναχωρημένος, καταρρακωμένος. Ήταν εξαίρετη καλλιτέχνης και πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο. Θα τη θυμάμαι πάντα με αγάπη. Γιατί αυτοί που αγαπάς, δεν φεύγουν ποτέ..." είπε  στο διάλειμμα της παιδικής παράστασης "Σταχτοπούτα", στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η είδηση του θανάτου της πρώην συζύγου του, Έρρικας Μπρόγιερ τον συγκλόνισε, όμως παρά τις δύσκολες ώρες που περνά, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε την παράσταση.
Ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγιερ απέκτησαν μια κόρη, τη Σάντρα, η οποία ήταν πλάι στη μητέρα της, ακοίμητος φρουρός, στην επώδυνη μάχη της με την επάρατη νόσο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση