GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρης Παπαϊωάννου: Τι λέει ο Ολυμπιονίκης του τζούντο στο enikos.gr για τις στιγμές τρόμου που έζησε

Σοκάρει η περιγραφή του Ολυμπιονίκη του τζούντο, Χάρη Παπαϊωάννου για τα όσα έζησε όταν τρεις διαρρήκτες προσπάθησαν να παραβιάσουν τ...

Σοκάρει η περιγραφή του Ολυμπιονίκη του τζούντο, Χάρη Παπαϊωάννου για τα όσα έζησε όταν τρεις διαρρήκτες προσπάθησαν να παραβιάσουν το αυτοκίνητο της αδελφής του το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην οδό Ερεσσού στα Εξάρχεια.

Μιλώντας στο enikos.gr ο Χάρης Παπαϊωάννου τόνισε χαρακτηριστικά: "ήμουν τυχερός. Ήταν τόσο αδίστακτοι οι δράστες που αν δεν ήταν κάποιος εκπαιδευμένος, θα είχαμε θρηνήσει θύματα".

Ο Ολυμπιονίκης της Ατλάντα με συμμετοχή σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κατηγορία +100 κιλών του τζούντο περιγράφει ότι ήταν τρομακτική η εμπειρία που βίωσε.

"Αλίμονο και αν δεν τρόμαξα. Δεν βγήκα έξω για να κάνω τον ήρωα αλλά για να μας προστατεύσω. Το φοβερό είναι ότι οι διαρρήκτες ήταν τόσο αδίστακτοι που ο ένας ειδικά είχε το θράσος να με κοιτάει στα μάτια και να μου λέει "θα σου κόψω το λαιμό, σήκω και φύγε, βγάζοντάς μου μαχαίρι" υποστηρίζει ο κ. Παπαϊωάννου και προσθέτει:

"Κατάφερα να τον ακινητοποιήσω και να τον αφοπλίσω".

Ο ίδιος επισημαίνει πάντως στο enikos.gr την απουσία της αστυνομίας από την περιοχή καθώς και για το συγκεκριμένο περιστατικό καθυστέρησε πολύ να φτάσει στο σημείο, αν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς στο Τμήμα των Εξαρχείων που όταν πήγε για κατάθεση τον εξυπηρέτησαν και του φέρθηκαν πολύ καλά.

"Αγαπώ το κέντρο, δεν εγκαταλείπω το σπίτι μου, αλλά πρέπει κάτι να γίνει με την αστυνόμευση για να αισθανθούμε ασφαλείς καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Δεν είναι μόνο οι καταλήψεις και το άδειασμα κτιρίων. Και θέλω να τονίσω ότι καταδικάζω κάθε βία από όπου κι αν προέρχεται και από Έλληνες και από ξένους" τονίζει ο κ. Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση