GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eurovision: Οι υποψηφιότητες, το φαβορί και η ειδική εκπομπή που ετοιμάζει η ΕΡΤ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision...

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες του "ΤV Έθνος" ολοκλήρωσε την εξέταση όλων των υποψηφιοτήτων και παρέδωσε την πρότασή της στη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία θα κληθεί να την επικυρώσει.

Όμως, η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΡΤ θα καθυστερήσει λόγω του τυπικού μέρους της υπόθεσης. Δηλαδή, της υπογραφής των συμβολαίων ανάμεσα στην ΕΡΤ και του καλλιτέχνη που τελικά θα επιλεγεί. Μεταξύ των υποψηφιοτήτων που έχει στα χέρια της η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ, βρίσκονται τα ονόματα της 17χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη που εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί, της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του συγκροτήματος των ΟΝΕ με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η 17χρονη Στεφανία εφόσον εκπροσωπήσει τελικά τη χώρα μας, θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, σε στίχους της Sharon Vaughn.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το "TV Έθνος", στην ΕΡΤ ετοιμάζεται ειδική εκπομπή για την Eurovision, η οποία θα βγει στον αέρα περί τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Επικρατέστερος για την παρουσίαση είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση