GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν σε ΗΠΑ για F-35: Θέλουμε είτε τα χρήματά μας πίσω, είτε τα αεροσκάφη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από την περιοδεία που πραγματοποίησε στην Αφρική αναφέρθηκε...

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την επιστροφή του από την περιοδεία που πραγματοποίησε στην Αφρική αναφέρθηκε στα θέματα των ρωσικών S-400 και των F-35.

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε πως το θέμα των S-400 είναι «τελειωμένο» και αναφερόμενος στις ΗΠΑ σημείωσε πως θα πρέπει είτε να επιστρέψουν τα χρήματα στην Τουρκία, είτε να της δώσουν τα F-35.

«Οι S-400 είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Όσο για τα F-35, θα μας δώσουν τα χρήματά μας πίσω ή θα μας δώσουν τα αεροπλάνα», ανέφερε ο Ερντογάν.. Συγκεκριμένα για τους S-400 είπε πως η όλη συζήτηση είναι ανούσια καθώς γίνονται ήδη βήματα προόδου κάθε μέρα. «Δεν είναι δυνατό να κάνουμε βήμα πίσω. Έχουμε συμφωνήσει με τους Ρώσους για το κόστος, τα εξαρτήματα κτλ».

Για τα F-35 σημείωσε πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος που κατασκεύασαν οι ΗΠΑ έχει αρκετά εξαρτήματα που έλαβαν από Τουρκία. «Μας έδωσαν 5 αεροσκάφη. Αργότερα όταν προέκυψαν προβλήματα, αποφασίστηκε να μην μας τα στείλουν. Τώρα πού βρισκόμαστε; Θα μας δώσουν τα χρήματά μας πίσω; Ακόμα και an δεν μας δώσουν πίσω τα λεφτά, δεν τέλειωσε ο κόσμος... Θα βρούμε από αλλού, θα τα φτιάξουμε μόνοι μας. Έχουμε ήδη κοινοπραξίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση