GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκάρει η Άννα Μαρία του GNTM: Δεν θυμάμαι τον μπαμπά μου, τον έχασα σε τροχαίο

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια μιλά η Άννα Μαρία Ηλιάδου, που μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο χρίστηκαν νικήτριες του GNTM. Με δηλώσεις τ...

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια μιλά η Άννα Μαρία Ηλιάδου, που μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο χρίστηκαν νικήτριες του GNTM.

Με δηλώσεις της στο "Secret" από τα "Παραπολιτικά" η νικήτρια του ριάλιτι μόδας, αποκαλύπτει ότι έχασε τον πατέρα της σε βρεφική ηλικία και μάλιστα όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι δεν αναφέρθηκε ποτέ σ' αυτήν την απώλεια.

"Έχασα τον πατέρα μου, τον Γιώργο, σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο. Δεν τον θυμάμαι καν. Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πώς ήταν" είπε το νεαρό μοντέλο.

Στο πλευρό της στάθηκε και στέκεται η μητέρα της Αθηνά που τη μεγάλωσε έχοντας επωμιστεί και τους δύο ρόλους: "Η μαμά μου για μένα είναι τα πάντα, την αγαπάω πάρα πολύ".

Η ίδια μίλησε και για τη συμμετοχή της στο GNTM και για το έπαθλο που κέρδισε στο ριάλιτι, σημειώνοντας πως, εκτός από ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφό της, θέλει πολύ να βοηθήσει τη μητέρα της: "Είναι μέσα στα σχέδια μας να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ήθελα να με πάει στο Παρίσι ή στο Μπαλί. Επίσης, θα βοηθήσω τη μαμά μου με κάποιος λογαριασμούς, αν θέλει και η ίδια". ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση