GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρά Παππά από GNTM: Η αντίδραση του μπαμπά της για τη διαφορά ηλικίας με τον Μπουράκ Χακί - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη αλλά και τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί καθώς και για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει μίλησε η...

Για τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη αλλά και τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί καθώς και για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει μίλησε η Χαρά του GNTM στη "Φωλιά των Κου-Κου".

Για τη γνωριμία τους είπε: "Όταν σπούδαζα διακόσμηση γνώρισα στην Αθήνα, όπου είχα έρθει για ένα διήμερο, τον Μπουράκ Χακί. Ήμασταν στα μπουζούκια και κοιταζόμασταν 3-4 ώρες απλά. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση.Εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ" και πρόσθεσε: "Δεν λέω συχνά σ' αγαπώ γιατί δεν θέλω να γίνει συνήθεια".

Για τη διαφορά ηλικίας με τον αγαπημένο της είπε: "Η ηλικία πρέπει να τον χτύπησε λίγο τον μπαμπά μου. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, αλλά η αδερφή μου, δεν είμαι τρελή καταλαβαίνω, είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ 47".

Για τα πεθερικά της είπε: "Όταν έφθασα στο χωριό του Μπουράκ άκουσα να παίζει στη διαπασών Πάολα, ήθελε να ακούει ελληνική μουσική και με συγκίνησε πολύ αυτό. Ο μπαμπάς του έζησε κάποια χρόνια στην Κομοτηνή και συνέχισε να μιλάει ελληνικά. Μιλούσε ελληνικά και με τον Μπουράκ. Η μαμά του Μπουράκ δεν είναι μια γυναίκα με μαντίλα που ζει σε χωριό, είναι ανοιχτόμυαλη, με γνώρισε και έλεγε συνέχεια στον Μπουράκ "είναι ένας άγγελος, μην τη χάσεις". Οπότε μου άρεσε πολύ αυτό το σχόλιό της" είπε μεταξύ άλλων η Χαρά Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση