GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

GNTM: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι - ΒΙΝΤΕΟ

Στο θεατρικό σανίδι ανεβαίνει μετά την Ειρήνη Καζαριάν και η Ειρήνη Στεργιανού. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η πρώην παίκτ...

Στο θεατρικό σανίδι ανεβαίνει μετά την Ειρήνη Καζαριάν και η Ειρήνη Στεργιανού. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η πρώην παίκτρια του GNTM, «είναι ένα όνειρο που μόλις αρχίζει για μένα και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Είναι η πρώτη μου εμπειρία με το θεατρικό σανίδι και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

«Η υποκριτική είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία, κάνω μαθήματα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και βλέπω ότι έχω αρχίσει να το αγαπάω».

Στην ερώτηση αν θα εγκατέλειπε το μόντελινγκ για το θέατρο, η Ειρήνη Στεργιανού απάντησε: «θεωρώ πως είναι κάτι που μπορεί να γίνει παράλληλα αλλά στην Ελλάδα το μόντελινγκ δεν είναι όπως στο εξωτερικό».

«Καταλαβαίνω και τους ηθοποιούς που έχουν χρόνια πορεία, όμως όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα γιατί αν δεν πειραματιστείς με κάτι, δεν ξέρεις αν σου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν οι κακοπροαίρετοι», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση