GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ολόκληρη ομάδα πολιορκεί μοντέλο του Instagram - ΦΩΤΟ

Η 25χρονη Τάμι Χέμπροου έχει περισσότερους από 10 εκατ. ακολούθους στο instagram όπου δίνει συμβουλές για γυμναστική και διατροφή ποζ...

Η 25χρονη Τάμι Χέμπροου έχει περισσότερους από 10 εκατ. ακολούθους στο instagram όπου δίνει συμβουλές για γυμναστική και διατροφή ποζάροντας συχνά με ανύπαρκτα μπικίνι. Οι σέξι πόζες της όπως και το καλλίγραμμo κορμί της έχουν αναστατώσει, όπως φαίνεται, πολλάκις τους θαυμαστές της, με αποτέλεσμα, όπως αποκάλυψε η ίδια, όλοι οι αθλητές του κόσμου της στέλνουν προσωπικά μηνύματα.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Τάμι, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να γοητεύσει ολόκληρη ομάδα. Αυτό είπε η ίδια σε μετάδοση που κάνει μαζί με τις δύο αδερφές της, Έμελι και Έιμι. "Ορκίζομαι, κάθε αθλητής σ' αυτόν τον κόσμο μου στέλνει προσωπικό μήνυμα" είπε η 25χρονη που άρχισε να διαβάζει κάποια από τα μηνύματα.

Ανέφερε μάλιστα και ένα μήνυμα στο οποίο αναφέρονταν στο on off ειδύλλιό της με έναν Καναδό ράπερ: "Είσαι ακόμη με τον δικό σου; Ρωτάω για έναν φίλο". Τότε η Χέμπροου απάντησε: "Όσοι είναι σ' αυτήν την ομάδα μου έχουν στείλει μήνυμα" και φρόντισε να διευκρινίσει: "Αν είναι κάποιος άνδρας που θεωρώ ότι είναι καυτός και ωραίος τύπος, μπορεί και να απαντήσω και ίσως βγω και ραντεβού μαζί του".

Η Χέμπροου αρραβωνιάστηκε τον επίσης σταρ των social media Ρις Χόκινς με τον οποίο έχει τα δύο παιδιά, αλλά χώρισαν το 2018. Έγινε γνωστή όταν αποχώρησε από το πάρτι των 21ων γενεθλίων της Κάιλι Τζένερ πάνω σε φορείο. Η ίδια είπε ότι ήπιε πολύ αν και υπέφερε από τζετ-λανγκ και ήδη δεν αισθανόταν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση