GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ξιφομάχος της Βενεζουέλας... θύμα του Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο γκέι πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau, που βανδάλισε ως και τον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο γκέι πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau, που βανδάλισε ως και τον...
εθνικό ύμνο της χώρας του που είχε γραφτεί το 1880, δηλαδή κατόρθωσε αυτό που θα ήταν αδιανόητο σε κάθε ανθρώπινο νου και τους νόμους της λογοτεχνίας: Αλλαγή λέξεων ενός ποιήματος που γράφτηκε το 1880, για να μην υπάρχει σεξιστική, ρατσιστική αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων [Βλέπε σε: Ο Καναδάς αποφάσισε την αλλαγή λέξεων του εθνικού ύμνου για "αντιρατσιστικούς" λόγους!], δεν επέτρεψε να συμμετέχει σε αγώνες ξιφασκίας η Alejandra Benítez, πρωταθλήτρια ξιφομάχος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.
Αφαίρεσαν στην ξιφομάχο της Βενεζουέλας το δικαίωμα, τη δυνατότητα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς του Τόκιο!
Αυτά στον Καναδά της "δημοκρατίας" και των "ατομικών δικαιωμάτων" κι ας σκεφτούμε πόσο προχωρημένος είναι "πολιτισμικά" ο Καναδάς, όπου για την υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων κτηνοβατών, το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά (Ιούνη 2016) αποφάσισε πως είναι νόμιμο το σεξ ανθρώπων με ζώα -η κτηνοβασία- αρκεί να μην υπάρχει διείσδυση από σεξουαλικά εργαλεία ή άλλα βοηθητικά αντικείμενα [Βλέπε Απόφαση ανώτατου δικαστηρίου Καναδά: Most bestiality is legal, declares Canada's Supreme Court].

Η πρωταθλήτρια ξιφομάχος της Βενεζουέλας Alejandra Benítez, επισήμανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι απώλεσε το όνειρό της να συμμετέχει για πέμπτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ο Καναδάς αρνήθηκε να της χορηγήσει είσοδο (βίζα) ώστε να πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνες για να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.
Χωρίς ίχνος ντροπής το Γραφείο Μετανάστευσης της κυβέρνησης του Καναδά ανακοίνωσε πως η μη χορήγηση άδειας εισόδου για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες ξιφασκίας, λήφθηκε σε απόλυτη νομιμότητα με το εμπάργκο που ασκούν εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και κυβερνητικών αξιωματούχων της κυβέρνησης του Nicolás Maduro.

Η Αλεξάνδρα (Alejandra Benítez), εκτός από πρωταθλήτρια ξιφασκίας ήταν και βουλευτίνα με το κόμμα του Κομαντάντε Τσάβες και του Μαδούρο. Μάλιστα, στην προεκλογική εκστρατεία με τον Τσάβες είχε ως σύνθημα της "Πάθος για την Πατρίδα" κι αυτό είναι "εθνικιστική" αντίληψη για τη νέα τάξη.
Επιπροσθέτως, η Αλεξάνδρα βαρύνεται και με ένα άλλο "έγκλημα": ήταν και υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας κι αυτό δεν είναι ανεκτό από τους "δημοκράτες" της "πολιτισμένης" δύσης κι ειδικότερα του αγωνιστή των ατομικών δικαιωμάτων Justin Trudeau.

Η πρωταθλήτρια, έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012 και Ρίο ντε Τζανέιρο 2016, αμέσως μετά την απαγόρευση εισόδου στον Καναδά για να λάβει μέρος στους διεθνείς αγώνες ξιφασκίας, δήλωσε: 
«Το όνειρό μου για μια πέμπτη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα εξαφανίστηκε. Για ακόμη μια φορά είμαστε θύματα του εμπάργκο και των πραξικοπηματιών εναντίον της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Σήμερα, ούτε η Ολυμπιακή ιδέα, ούτε το "fair play" μας βοήθησαν να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Ονειρεύτηκα ένα καλύτερο αντίο στον αθλητισμό!».
Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας δέχθηκε την επίθεση των "δικαιωματικών" του Κανάδα με δεκάδες υποτιμητικά και χυδαία σχόλια, μαζί τα συγχαρητήρια για την απόφαση του "δημοκράτη" πρωθυπουργού Justin Trudeau.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας τους έδωσε πληρωμένη απάντηση ανεβάζοντας βίντεο όπου η ίδια φοράει ένα μπλουζάκι με τους Ολυμπιακού κύκλους και τη μορφή του Κομαντάντε Hugo Chávez και μιλώντας αναφέρει:
«Κοιτάξτε, για να υποφέρετε περισσότερο... Κοιτάξτε πόσο όμορφα είναι τα μάτια του δικού μου Κομαντάντε. Έτσι δεν είναι; Συνεχίστε να κλαψουρίζετε, γιατί όσο γαβγίζετε σημαίνει ότι εμείς πάμε καλά. Λέω σ' εκείνους που θέλουν να με βάλουν στην άκρη, λέω ότι σας λυπάμαι. Εγώ είμαι πάντα εδώ και συνεχίζω στο δρόμο μου σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ένα φιλί».

Σήμερα δεν μπορούσε ν' απουσιάζει η κυβέρνηση του 4ου Ράιχ στην Ελλάδα. Στη γραμμή των ιμπεριαλιστών κι η κυβέρνηση της καρπαζιάς, της αποικίας Ελλάδα που χαστουκίζουν νυχθημερόν τα αφεντικά. Σήμερα, για παράδειγμα, μας εκπροσωπεί σε συνομιλίες για τη Λιβύη ο Νατοϊκός σύμμαχος Ερντογάν με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι κατόπιν εντολής "μίλησε" και το ελληνόφωνο υπουργείο των Εξωτερικών εναντίον της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας. Η επαίσχυντη και ντροπιαστική για τον ελληνικό λαό ανακοίνωση του ΥΠΕΞ: ΕΔΩ

«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους...»...
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ "Λένιν"

* Περισσότερα για τη Λατινική Αμερική: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση