GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμπι Μπράιαντ: Ζητούν να γίνει το νέο logo του NBA

Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής βυθίζοντας στη θλίψη εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο. Ο Black Mam...

Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής βυθίζοντας στη θλίψη εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο.

Ο Black Mamba, ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ συντάραξε τους πάντες και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακή ψηφοφορία για να αλλάξει το logo του NBA με τη μορφή του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς.

Περίπου 200.000 υπογραφές έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα στην ειδική πλατφόρμα και, επίσης, χιλιάδες χρήστες των social media ζητούν από το NBA να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση αντικαθιστώντας τον θρυλικό Τζέρι Γουέστ, επίσης, θρύλο της ομάδας του Λος Άντζελες με τη μορφή του Μπράιαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση