GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mega: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα - Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία για το σχεδιασμό του προγράμματος μπαίνει το Mega, καθώς οι τελευταίες εκτιμήσεις σχετικά με νομικές και τεχνικές εκκρ...

Στην τελική ευθεία για το σχεδιασμό του προγράμματος μπαίνει το Mega, καθώς οι τελευταίες εκτιμήσεις σχετικά με νομικές και τεχνικές εκκρεμότητες τοποθετούν την έναρξή του στα τέλη Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, προτεραιότητα της Alter Ego είναι να γίνει η πρεμιέρα του Mega το ταχύτερο δυνατό, με άρτιο τεχνικά και απόλυτα σύννομο τρόπο. Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της νομιμότητας ή μη να μεταδίδεται κοινό πρόγραμμα (δελτία και κάποιες εκπομπές)με το One, πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται διάφορα σενάρια.
Τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αλλά τονίζεται από όλες τις πλευρές ότι δεν θα διακινδυνεύσουν την επαναφορά του Μεγάλου Καναλιού για να διατηρήσουν κοινές ειδήσεις με το One. Ή θα διαχωρίσουν το πρόγραμμα ανάμεσα στα δύο κανάλια ή θα κατεβάσουν το One από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, με πιθανότερη την πρώτη εκδοχή. Ανάλογα με τη λύση που θα επιλεγεί, θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το One και για τη βιωσιμότητά του ως παράλληλου και «αδελφού» εγχειρήματος με αυτό του Mega.
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, τις επόμενες μέρες γίνεται το τελικό φινίρισμα. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις, κατοχυρώθηκε ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα μεταδίδεται στις 20:00, ώρα που σηματοδοτεί το παλαιό Mega, ενώ δείχνει διάθεση ευθείας αντιπαράθεσης με τα ανταγωνιστικά κανάλια. Ανατροπή υπάρχει στην πρωινή ζώνη, καθώς αποφασίστηκε να μην ενταχθεί ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, τουλάχιστον στην πρώτη φάση του Mega. Έτσι, με δύο διαδοχικές εκπομπές, η μία αμιγώς ενημερωτική και η άλλη infotainment, η πρωινή ενημέρωση θα ολοκληρώνεται στις 12 το μεσημέρι.
Όπως αναφέρει η RealLife, στο κομμάτι του πρωτότυπου προγράμματος θα ενταχθούν εκπομπές ψυχαγωγικού και ποικίλου περιεχομένου. Στο καθημερινό πρόγραμμα θα μεταδίδεται ημίωρη εκπομπή μαγειρικής με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, ενώ σχεδιάζεται και δεύτερη εκπομπή με θέμα την κουζίνα για το Σαββατοκύριακο.
Στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και εκπομπή αυτοκινήτου με τίτλο «Auto- hub» και με παρουσιαστή τον Βαγγέλη Κιούση.
Τέλος, θα διατηρηθούν ενισχυμένες και πιο «τηλεοπτικές» δύο παραγωγές που μεταδίδονται ήδη και στο One. Το «cinema στη σέντρα» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιάννη Ζουμπουλάκη και η εκπομπή για το ευ ζην «Vita.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση