GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Τα πισωμαχαιρώματα στη βασιλική οικογένεια - Η Ελισάβετ, ο Κάρολος και ο Ουίλιαμ ενημερώθηκαν από την τηλεόραση - ΒΙΝΤΕΟ

Εξοργισμένη είναι η βασίλισσα Ελισάβετ με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς όπως φαίνεται δεν την ...

Εξοργισμένη είναι η βασίλισσα Ελισάβετ με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς όπως φαίνεται δεν την ενημέρωσαν για την απόφασή τους να πάρουν "διαζύγιο" από την βασιλική οικογένεια.

Όπως αναφέρει η Dailymail, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθαν τα νέα από την τηλεόραση.

Το ζευγάρι που σχεδιάζει να ζήσει μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής έριξαν την "βόμβα" λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους στον Καναδά, διάρκειας... έξι εβδομάδων.

Πηγή στο Παλάτι αναφέρει ότι η βασίλισσα και όλη η οικογένεια είναι "βαθύτατα απογοητευμένοι", ενώ άλλη πηγή είπε ότι είναι "σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και δικαιωματικά εξοργισμένοι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ζευγάρι κατέστρωσε υπό άκρα μυστικότητα το σχέδιο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Καναδά και σχεδίασαν να φτιάξουν ακόμα και ιστοσελίδα, η οποία είναι έτοιμη και δεν έχει κανέναν δεσμό με την βασιλική οικογένεια. Χωρίς μάλιστα να είναι ενήμερη η ομάδα δημοσίων σχέσεων τους.

"Το επίπεδο της παραπλάνησης είναι εντυπωσιακό και όλοι στο Παλάτι από τους υψηλόβαθμους μέχρι τα χαμηλά κλιμάκια αισθάνονται ότι μαχαιρώθηκαν πισώπλατα" τόνισε μια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση