GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Μυστικές διαβουλεύσεις ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι

Με μυστικές διαβουλεύσεις όπου τα έβαλαν όλα στο τραπέζι και συζήτησαν εκ βαθέων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι γιάτρεψαν τ...

Με μυστικές διαβουλεύσεις όπου τα έβαλαν όλα στο τραπέζι και συζήτησαν εκ βαθέων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι γιάτρεψαν τις πληγές που τους προκάλεσε η διετής κόντρα και απόστασή τους. Λίγο πριν από τη δραματική έξοδο του Χάρι από τη βασιλική οικογένεια, τα δύο αδέρφια κατάφεραν να συμφιλιωθούν αφού αντιλήφθηκαν ότι είναι ή τώρα ή ποτέ.

Οι μυστικές επαφές στις οποίες έβαλαν το χέρι τους και η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ, ήταν ανεξάρτητες από τις διαβουλεύσεις με τη βασίλισσα σχετικά με τον μελλοντικό ρόλο του Χάρι στη μοναρχία.

Πηγή ανέφερε στη Sun ότι ο Ουίλιαμ και ο Χάρι πέρασαν χρόνο μαζί, σε ιδιωτικό χώρο, μακριά από το Σάντρινγκχαμ και τη συνάντηση κορυφής, και συζήτησαν για τη σχέση τους και το μέλλον τους.

"Ήταν καθοριστικό προκειμένου να διασώσουν τη σχέση τους ως αδέρφια. Η Κέιτ και η Μέγκαν, που ήταν στον Καναδά, συμμετείχαν κατά έναν τρόπο στις συζητήσεις τους σε περισσότερες από τη μία περίπτωση, δείγμα ότι υπήρξε επανασύνδεση. Τα πράγματα είναι καλύτερα. Δεδομένου ότι ο Χάρι πλέον μετακομίζει μακριά, υπήρξε η συνειδητοποίηση ότι αν δεν φτιάξουν τώρα τα πράγματα, αυτό δεν θα γίνει ποτέ".

Και παρ' όλο που ο Χάριτα ξαναβρήκε με τον αδερφό του, η απόφασή του να παραιτηθεί διέλυσε τη σχέση του με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, που αισθάνεται βαθύτατα πληγωμένος και προδομένος, καθώς στήριξε τον γιο του στην απόφασή του να παντρευτεί τη Μέγκαν ενώ όταν εκείνη αντιμετώπισε κρίση με την οικογένειά της αυτός στάθηκε στο πλευρό της σαν πατέρας. Η σχέση τους τώρα περιγράφεται κάτι περισσότερο από πολύπλοκη, ενώ είναι τεράστια η έλλειψη εμπιστοσύνης πλέον.

Ο Χάρι στην πρώτη του δημόσια αντίδραση μετά την ανακοίνωση της οριστικής συμφωνίας, εξέφρασε τη θλίψη του που αποχωρεί από τη βασιλική οικογένεια αλλά αυτός και η Μέγκαν δεν είχαν άλλη επιλογή από το να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Δεσμεύθηκε ωστόσο ότι δεν εγκαταλείπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση