GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Ξεσπάθωσε ο πατέρας της Μέγκαν εναντίον της κόρης του και τον Χάρι - Τι είπε για το Παλάτι - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ντοκιμαντέρ 90 λεπτών στο Channel 5 ο Τόμας Μαρκλ είπε όλα όσα έκρυβε μέσα του από τη στιγμή που η κόρη του Μέγκαν τον ξέγραψε ανε...

Σε ντοκιμαντέρ 90 λεπτών στο Channel 5 ο Τόμας Μαρκλ είπε όλα όσα έκρυβε μέσα του από τη στιγμή που η κόρη του Μέγκαν τον ξέγραψε ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Και τι δεν είπε το στόμα του: για την κόρη του, τον γαμπρό του, τον συμπέθερο, τη βασιλική οικογένεια. Ο Μαρκλ παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα ανέκδοτες φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική-εφηβική ηλικία της Μέγκαν περιγράφοντας την στενή σχέση που είχε με την κόρη του προτού τον εγκαταλείψει για τον Χάρι και τη "σκληρή" βασιλική οικογένεια.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ συγκέντρωσε 1,2 εκατ. τηλεθεατές και αναμένεται να αναστατώσει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Όπως είπε ο Μαρκλ, τα παιδικά χρόνια της Μέγκαν ήταν τα ευτυχέστερα της ζωής του και έδωσε στη δημοσιότητα δεκάδες φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ζωής της κόρης του: ο ίδιος που της αλλάζει τις πάνες, στην αγκαλιά της μαμάς της Ντόρια, στην πρώτη της θεατρική παράσταση, οι δυο τους να ψαρεύουν, χριστουγεννιάτικα πάρτι, καλοκαιρινά πικ νικ στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, πριν από το διαζύγιο από τη Ράγκλαντ. Επίσης, σε σπάνια βίντεο απεικονίζεται η Μέγκαν στη σχολική της αποφοίτηση, τη στιγμή που φεύγει για το κολέγιο.

Αποκάλυψε ότι ζήλεψε τον πρίγκιπα Κάρολο και έκλαψε όταν εκείνος συνόδευσε την κόρη του στο ιερό για τον γάμο με τον Χάρι.

Το Channel 5 δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα έδωσε στον Τόμας Μαρκλ για να δώσει τη συνέντευξη και όλο αυτό το υλικό στη δημοσιότητα αλλά μόνο για μια εμφάνισή του στο Good Morning Britain είχε πάρει 7.500 λίρες το 2018. Τώρα φέρεται η αμοιβή του να ήταν δεκάδες χιλιάδες λίρες.

Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση την έβλεπαν τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο αλλά όλα άλλαξαν από τότε που συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι, τον οποίο δεν έχει συναντήσει ποτέ, τόνισε ο Μαρκλ.

"Την έχουμε στηρίξει και αγαπήσει και από τα δύο μέρη της μητέρας και του πατέρα της. Η οικογένεια στην οποία μπήκε είναι πολύ πιο σκληρή από αυτήν που εγκατέλειψε" τόνισε αναφερόμενος στη βασιλική οικογένεια.

Όσο για τον αν τον έχει στηρίξει οικονομικά η Μέγκαν είπε: "Μου έδωσε 5.000 δολάρια κάποια στιγμή για Χριστούγεννα. Τα χρήματα που μου έδωσε ήταν δώρα. Μία ή δύο φορές ζήτησα τη βοήθειά της. Όταν ήταν θυμωμένη μαζί μου ισχυρίστηκε ότι μου έδωσε 20.000 μέσα σε δύο χρόνια αλλά εγώ ήμουν που πλήρωσα τα πάντα για να φθάσει εκεί που βρίσκεται. Δεν ζητάω κάτι πίσω αλλά είναι πολύ άσχημο να επιλέγει να επικεντρωθεί σ' αυτά που μου έδωσε αγνοώντας αυτά που έδωσα εγώ"

Προς προάσπιση της απόφασής του να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ και να πληρωθεί γι αυτό είπε: "Σ' αυτό το σημείο μου χρωστάνε. Η βασιλική οικογένεια μου χρωστάει. Ο Χάρι μου χρωστάει. Η Μέγκαν μου χρωστάει. Πρέπει να ανταμειφθώ για όλα όσα έχω περάσει. Η κόρη μου μου υποσχέθηκε ότι θα με φροντίσει όταν μεγαλώσω. Τώρα μεγάλωσα, ήρθε η ώρα να προσέξει τον πατερούλη της.

Για τη σχέση του με την Ντόρια Ράγκλαντ είπε αναφορικά με τα ρατσιστικά σχόλια που ακούγονται: "Δεν ενέκριναν όλοι τις σχέσεις αυτού του είδους. Οι άνθρωποι κοιτούσαν την Ντόρια λες και ήταν η οικιακή βοηθός. Δεν ήταν δίκαιο. Νομίζω ότι η Μέγκαν περνά το ίδιο πρόβλημα με τους γαλαζοαίματους. Νομίζω ότι δεν ξέρουν πού να την τοποθετήσουν. Πάντα μοιάζει φοβισμένη. Μοιάζει με ελάφι τυφλωμένο από τα φώτα"

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μέγκαν μετά τον γάμο της τον Μάιο του 2018 και τον σύζυγό της, κατηγόρησε τον πρίγκιπα Χάρι ότι φέρεται σαν ευαίσθητο 12χρονο αγόρι. Περιέγραψε τη σχέση του με τη Μέγκαν ως πολύπλοκη και είπε: "Γι' αυτούς δεν υπάρχω και τώρα ο Χάρι είτε το καταλαβαίνει είτε όχι, είναι μέρος της οικογένειάς μου και εγώ της δικής του. Θα έπρεπε να μιλάμε. Δεν είναι πια 12 χρονών, δεν έχει δικαίωμα να είναι τόσο ευαίσθητος. Η συμπεριφορά του Χάρι και της Μέγκαν είναι ντροπιαστική".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση