GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Τι ετοιμάζουν μετά την παραίτησή τους ο Χάρι και η Μέγκαν - ΦΩΤΟ

Κατά την ανακοίνωση της παραίτησής τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισαν να ενημερώσουν ...

Κατά την ανακοίνωση της παραίτησής τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισαν να ενημερώσουν τους ακολούθους τους και για τα επόμενα βήματά τους.

Στην ανάρτησή τους στο instagram ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προτρέπουν τους διαδικτυακούς φίλους να επισκεφθούν το προσωπικό τους site, sussexroyal.com. Σ' αυτό εξηγούν το προοδευτικό τρόπο ζωής που θα υιοθετήσουν στο εξής, τους σκοπούς που υπηρετούν, τη σχέση τους με τη μοναρχία αλλά και την Κοινοπολιτεία.

Στο εισαγωγικό σημείωμά τους, που στην ουσία είναι η ανακοίνωση της παραίτησης, αναφέρονται στο γεγονός ότι θα επιδιώξουν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά. Οι δυο τους φυσικά και δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα καθώς η ιδιωτική περιουσία τους υπολογίζεται στα 45 εκατομμύρια δολάρια. Πλέον, αποχωρώντας από τους κόλπους της βασιλικής οικογένειας έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια δίνοντας διαλέξεις, γράφοντας βιβλία, κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις, ακόμη και με καλλιτεχνικές συνεργασίες από την πλευρά της Μέγκαν, η οποία έχει δείξει επιθυμία να δημιουργήσει μόδα.

Ειδικοί αναφέρουν πως αν το πριγκιπικό ζεύγος ακολουθήσει τα βήματα του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα τότε θα καταφέρουν να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Με το όνομα που έχουν και οι δύο δεν θα δυσκολευτούν να κλείσουν συνεργασίες και συμφωνίες που θα αποφέρουν παχυλές αμοιβές, σημείωσε διευθυντής εταιρείας δημοσίων σχέσεων στην Daily Mail. Και ας μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι έχει ισχυρούς φίλους τόσο στον χώρο των Μέσων, όπως η Όπρα Ουίνφρεϊ όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση