GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Ο Χάρι "σπάει" τη σιωπή του - Γιατί είπε ότι δεν τους άφησαν επιλογή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρίγκιπας Χάρι "έσπασε" τη σιωπή του μετά την οριστικοποίηση του Megxit και μίλησε για την "μεγάλη στεναχώρια του&qu...

Ο πρίγκιπας Χάρι "έσπασε" τη σιωπή του μετά την οριστικοποίηση του Megxit και μίλησε για την "μεγάλη στεναχώρια του" που φεύγει από την βασιλική οικογένεια και για το γεγονός ότι "δεν τους άφησαν άλλη επιλογή από το να παραιτηθούν".

Ο Δούκας του Σάσεξ βρέθηκε σε ένα επίσημο ιδιωτικό δείπνο στο Ivy για το Sentebale, ένα ίδρυμα που στηρίζει νέους που έχουν HIV και Aids.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του τόνισε "πριν ξεκινήσω, πρέπει να πω ότι μπορώ μόνο να φανταστώ τι μπορεί να έχετε ακούσει ή διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι, θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα, όσα μπορώ να μοιραστώ, όχι ως πρίγκιπας ούτε ως δούκας αλλά ως Χάρι, το ίδιο πρόσωπο που πολλοί από εσάς είδατε να μεγαλώνει τα τελευταία 35 χρόνια - αλλά με μια πιο ξεκάθαρη οπτική".

"Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και το μέρος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ" πρόσθεσε. "Γνωρίζω ότι με ξέρετε καλά όλα αυτά τα χρόνια, για να με εμπιστευτείτε στο ότι η γυναίκα που διάλεξα για σύζυγό μου έχει τις ίδιες αξίες με εμένα. Και τις έχει. Και είναι η ίδια γυναίκα που ερωτεύτηκα" υπογράμμισε.

"Και οι δύο κάνουμε ότι μπορούμε για να εκπληρώνουμε τους ρόλους μας για αυτή τη χώρα με περηφάνια. Μόλις παντρευτήκαμε με την Μέγκαν, ήμασταν ενθουσιασμένοι, γεμάτη ελπίδα για να προσφέρου, Για αυτούς τους λόγους, μου προκαλεί μεγάλη στεναχώρια ότι ότι έπρεπε να φτάσουμε εδώ. Η απόφαση που πήρα για την σύζυγό μου και εμένα, δεν πάρθηκε εύκολα. Ήταν έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων, έπειτα από πολλά χρόνια προκλήσεων. Και ξέρω ότι δεν έκανα πάντα το σωστό, αλλά όσο αφορά το συγκεκριμένο, αλήθεια δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ατό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν φεύγουμε μακριά και ότι δεν φεύγουμε από εσάς. Η ελπίδα μας είναι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη Βασίλισσα και το Βασίλειο αλλά χωρίς χρηματοδότηση. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατόν. Το δέχθηκα, γνωρίζοντας ότι έπρεπε να γίνει αυτό, να απομακρύνω την οικογένεια μου από όλα αυτά που ξέρω, να κάνω ένα βήμα προς αυτό που ελπίζω ότι θα είναι μια πιο ήρεμη ζωή. Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή και είναι μεγάλη τιμή να υπηρετώ τη χώρα και τη Βασίλισσα. Όταν έχασα την μητέρα μου 23 χρόνια πριν, με πήρατε κάτω από την φερούγα σας. Με φροντίσατε για τόσο μεγάλο διάστημα, αλλά τα ΜΜΕ είναι μια ισχυρή δύναμη και η ελπίδα μου είναι ότι κάποια ημέρα η συλλογική υποστήριξει θα είναι πιο ισχυρή" ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση